PORTAL PRESSUM

Krenuo pod utjecajem alkohola po školsku djecu, policija ga isključila iz prometa

Istra
2020-03-07 12:49:17

BUJE:Krenuo pod utjecajem alkohola po školsku djecu, policija ga isključila iz prometa

Policijski službenici bujske policije jučer su isključili iz prometa vozača koji je bio pod utjecajem alkohola, a krenuo je prema školi kako bi prevezao djecu kući.

Naime, policija je 5. ožujka dobila informaciju građana kako je muškarac koji prevozi školsku djecu pod utjecajem alkohola te su se policijski službenici odmah uputili i oko 12.50 sati na cesti u naselju Kremenje zaustavili kombi vozilo Opel Vivaro, pulske registarske oznake kojim je iz smjera Buja prema Momjanu upravljao 63-godišnjak. Policijski službenici su ga alkotestirali te je utvrđeno da je muškarac upravljao vozilom pod utjecajem alkohola od 0.98 promila radi čega su mu izdali prekršajni nalog na iznos od 3.000 kuna i odredili mjeru opreza zabrane upravljanja motornim vozilima B kategorije u trajanju od mjesec dana. Budući da je muškarac krenuo prema školi kako bi preuzeo djecu i odvezao ih kući, policijski službenici spriječili su ga u toj namjeri te su ga isključili iz prometa i pobrinuli se da po djecu dođe drugi vozač.

UMAG: Pronevjerila novac

Umaška je policija dovršila kriminalističko istraživanje nad 38-godišnjakinjom te je utvrdila sumnju da je počinila kazneno djelo pronevjera. Ženu se sumnjiči da je 30. prosinca prošle godine, u trgovini u Ulici Avenija grada Vukovara, otuđila novac koji joj je bio povjeren u službi, čime je oštetila pravnu osobu iz Velike Gorice za nekoliko desetaka tisuća kuna.
Protiv osumnjičene se nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava u redovnom postupku.

PU istarska

umag  tz umag
5portal     ProBiz - internet i marketing, Umag
Travel Agency Atlas Rabac