PORTAL PRESSUM

Od ponedjeljka fešta 'Sveti Rok - Fešta Šok'

Istra
2018-08-12 06:31:00

        Višednevna manifestacija započeti će laganim uhodavanjem, 13.kolovoza, uz teniski turnir San Rocco Cup 2018, koji će se održati autokampu Camping In Park Umag.
         Sljedećeg dana nastavlja se u sportskom duhu uz malonogometni turnir „Sveti Rok Cup“ - memorijal „Aldo Paljuh“, dok će večernja zabava biti u režiji Laguna Banda, The Night Express Banda i DJ Atoma.
         15. kolovoza, u jutarnjim satima uslijedit će biciklijada „San Rocco Bike“ na kojoj se očekuje više od 100 sudionika iz raznih zemalja koji će priječi offroad stazu dužine od približno 25 km.
        Nekoliko sati kasnije kreće uvijek dobro posjećena Balinjerada na kojoj će se 50-tak ručno izrađenih vozila spuštati niz ulicu Marconi. Osim vlasnika navedenih vozila, „ludoj vožnji“ moći će se besplatno priključiti i svi posjetitelji.
       Novost ove godine je Trka na prstenac na karićima, koja će uslijediti odmah nakon Balinjerade i koja će prisutnima pružati jedinstveni doživljaj.
         Što se tiče glazbene zabave, ona započinje uz Tu i Tamo Band, a nastavlja se uz neponovljivog Željka Bebeka, koji će okupiti mlade i stare, uz cijeli niz poznatih hitova.       
        Nakon njega, Dj Atom će publiku odvesti duboko u noć uz nezaboravnu zabavu.
       16. kolovoza na dan Svetoga Roka, u jutarnjim satima, ispred istoimene crkve započeti će tradicionalna procesija koja završava u crkvi Svetoga Zenona gdje će se održati Sveta misa.
        Toga dana zaobići će se ljetne vrućine, te će program nastaviti uz utrku s magarcima u večernjim satima, te zabavnu poslasticu uz Alfa Time Band i legendarnog Jasmina Stavrosa čiji koncert će na nekoliko trenutaka prekinuti spektakularni vatromet koji neće nikoga ostaviti ravnodušnim.
       Zabava će se nastaviti do kasno u noć uz veselu atmosferu kakvu samo Stavros zna stvoriti.
       Od 14. do 16. kolovoza osim sadržajnog programa, Brtonigla, će prisutnima ponuditi bogatu enogastronomsku i ostalu ponudu na mnogobrojnim štandovima smještenima u brtoniškim ulicama.
        Kao i svake godine organizatori manifestacije, TZO Brtonigla i Općina Brtonigla, osigurali su besplatan ulaz na koncerte i sve ostale dijelove manifestacije.

Ekstremni Marketing

umag  tz umag
5portal     ProBiz - internet i marketing, Umag
Travel Agency Atlas Rabac