PORTAL PRESSUM

OPG Tworek Mario: Ovog vikenda na Sajmu kobasica u Svetom Petru u Šumi

Istra
2018-03-03 11:42:07

Sajam će okupiti više od sto izlagača, od čega tridesetak proizvođača kobasica i ostalih mesnih proizvoda, a očekuje se više od šest tisuća posjetitelja. Otvorenje dvodnevnog sajma zakazano je za subotu u 10.30, a tada će se podijeliti priznanja najboljim, šampionskim proizvođačima kobasica u pet kategorija:
istarska kobasica, slavonska kobasica, kulenova seka, specifična kobasica, te kao novost u kategoriji istarska kosnica.

Više  ...... OVDJE

OPG TWOREK MARIO po šesti puta je na Sajmu u Svetom Petru u Šumi

Novogradiščanin Mario Tworek, vlasnik OPG-a Tworek, profilirao se u uspješnog i prepoznatljivog proizvođača domaćeg slavonskog kulena/kulina i drugih suhomesnatih delicija. U pogon za preradu uložio je oko milijun kuna, a njegovi kvalitetni slavonski proizvodi nalaze put do kupaca ponajviše na zagrebačkom tržištu, ali i u Dalmaciji i Istri.

Dobitnik je bezbroj međunarodnih nagrada za kvalitetu svojih suhomesnatih proizvoda i gotovo da nema Sajma niti mjesta u Lijepoj našoj u kojem Mario Tworek nije ponudio svoje proizvode.

" Ovaj Sajam "S kobasicom u EU" koji se održava u Svetom Petru u Šumi, za mene je uvijek novi izazov. Ovdje dolazim po 6. puta i svaki puta uživam u gostoprimstvu kako domaćina, tako i posjetitelja sajma. Kvaliteta ponuđenih proizvoda svih izlagača je vrhunska, tako da su svi zaslužili nagrade. Istra je jedna predivna regija i uvijek se u nju vračam s osmjehom na licu što sa svojim proizvodima mogu obradovati svoje kupce". Rekao nam je Novogradiški mag za suhomesnate proizvode Mario Tworek.

Franjo Sabo


umag  tz umag
5portal     ProBiz - internet i marketing, Umag
Travel Agency Atlas Rabac