PORTAL PRESSUM

FOTOGALERIJA: Ponovni susret vina, čokolade i sporta oduševio posjetitelje Brtonigle

Istra
2018-02-18 11:16:18

Sve popularniji Choco & Wine Fest u Brtonigli, u nedjelju 18.02.2018.  priveo je kraju svoje šesto izdanje, koje je u odnosu na prva izdanja naraslo po broju dana održavanja, izlagača i posjetitelja.
    „Carstvo čokolade i vina“ svoja je vrata otvorilo u subotu, 17.02.2018. točno u podne i ponudilo posjetiteljima izuzetno bogat izbor čokoladnih delicija i popratnih proizvoda, za koje su bili zaduženi izlagači/ponuđači iz Hrvatske i Slovenije.
    Na štandovima moglo se kupiti čokolade različitih oblika i okusa. Bilo je i neobičnog, ali ukusnog sljublivanja sa raznim alkoholnim pićima, a posebnu pažnju privukla je kozmetika od čokolade.
   No, ovaj slatki sastojak, je na ovom festivalu pokazao i da može biti glavni sastojak u kreiranju različitih skulptura.  Naime, Dragica Lukin (Villa Soši) i Vili Radonić (VR Choco Art) stvorili su trs malvazije, srce, bocu, čašu i razne dekoracije od čokolade. Ujedno, zahvaljujući njima, posjetitelji su mogli uživati u besplatnim degustacijama pjenušca serviranog u čokoladnim čašama, te čokoladnom fondue sa smokvama.
      Na događaju, neizostavna je bila i vinska ponuda brtoniških vinara (Capo, Cattunar, Novacco, Ravalico i Veralda) i ostalih vinara iz obližnjih mjesta (Coccolo i Degrassi), koji su nudili svoja vrhunska vina posjetiteljima.
    Što se tiče najmlađih, njih je tijekom dva dana manifestacije, maskota Lino, uveseljavala u sklopu Lino Choco showa. Mališani su uživali u svakom trenutku događaja, budući da uz omiljenu maskotu, mogli su uživati i u njihovom omiljenom jelu, tj. čokoladi.
    Zabavno je bilo i odraslima, koji su uz bogatu ponudu na štandovima, provodili ugodne trenutke u odličnoj atmosferi koju je, u subotu, stvorila glazbena grupa Febra band.

 ORIJENTACIONA UTRKA PRIVUKLA STOTINE NATJECATELJA IZ RAZNIH ZEMALJA
     Osim Choco & Wine Festa, Brtonigla je, proteklog vikenda, ponudila posjetiteljima još jedan vrlo važan i zanimljiv događaj.
  Riječ je o 8.Brtonigla Adventure Treku, koji je okupio oko 350 natjecatelja iz Hrvatske, Slovenije, Srbije, Francuske, Španjolske i Nigerije, i koji su odmjeravali snage u tri različite kategorije.
  Orijentaciona utrka, u svijetu poznata kao treking, odvijala se na području sjeverozapadne Istre. I dok je mjesto starta utrke Fun & Run, dužine 11km, bio poznat i nalazio se u Brtonigli, utrke Challenger od 25 km i Ultra od 42km, skrivale su lokaciju do samog početka. Navedene utrke su krenule iz Kučibrega, te su zajedno sa trećom završile u Brtonigli.
  Kako su utrke završavale, proglašavali su se pobjednici. U konačnici rezulat po kategorijama je bio slijedeći:
Ultra (ukupni poredak)
1.Andraž Hribar, SRK Puls Pula, Slovenija
2.Tomaž Cankar, Pustolovec RAJD, Slovenija
3.Bojan Jevrševar, OK Brežice, Slovenija
Ultra (žene)
1.Paula Vrdoljak, AK Sljeme, Hrvatska
2.Jelena Brezak , Jelena Brezak, AK Zabok-Zagorje Adventure Te, Hrvatska
3. Marina Rotar, Olimpik Umag, Hrvatska
Challenger (ukupni poredak):
1.Dražen Gadžić, OK Kapela, Hrvatska
2.Vedran Kaldi, OK Kapela, Hrvatska
3.Vanja Suhina, Trail Running Croatia, Hrvatska
Challenger (žene):
1.Kristina Ljevar, Srk Alba, Hrvatska
2.Nika Ružić, ZTŠ, Hrvatska
3.Suzana Stanić, ZTŠ, Hrvatska
Fun & Run (ukupni poredak):
1.Ivan Stanić, TK Albona Extreme Labin, Hrvatska
2.Sandi Milohanić, TK Albona Extreme Labin, Hrvatska
3.Saša Antić, Wild Card-Valjevo, Srbija
Fun & Run (žene):
1.Koljka Scoria, IND, Hrvatska
2.Ketrin Velić, Olimpik Umag, Hrvatska
3.Natalija Glavinić, Olimpik Umag, Hrvatska
    Iako, neki nisu stigli dovršiti utrku, svi natjecatelji su pokazali srčanost i želju za avanturom, budući da se radilo o utrkama koje zahtijevaju izuzetnu kondiciju, upornost i orijentacijske sposobnosti.

EKSTREMNI MARKETING

Fotogalerija: OVDJE

umag  tz umag
5portal     ProBiz - internet i marketing, Umag
Travel Agency Atlas Rabac