PORTAL PRESSUM

Miletić: IDS danas slavi 28 godina neprekidnog rasta. Hvala vam!

Istra
2018-02-15 11:35:49

Podjelom prigodnih poklon paketa diljem istarskih gradova obilježena 28. obljetnica osnutka IDS-a, ali prigodno i Valentinovo. Naime, predstavnici IDS-a zajedno s brojnim članovima i simpatizerima danas su se s građanima družili u Puli, Poreču, Labinu, Rovinju, Umagu, Pazinu, Buzetu, Novigradu, Vodnjanu, Bujama, Opatiji i Rijeci.

Tom se prigodom predsjednik IDS-a Boris Miletić zahvalio od srca svim građankama i građanima na velikoj podršci u svih ovih 28 godina.

- Danas se želim prisjetiti ljudi koji su osnovali našu stranku, jer je danas IDS jedna od rijetkih stranaka na hrvatskoj političkoj sceni koja ima parlamentarni i europski status a koju krase epiteti vjerodostojnosti i dosljednosti.

- Mislim da je to danas najpotrebnije u hrvatskoj i europskoj politici, a poruka je osim Dana zaljubljenih da svi itekako dobro razmišljamo o međusobnom poštovanju te da činimo jedni drugima dobro.

- Vjerujem u daljnju podršku naših građana i ovim putem svim građankama i građanima čestitam Dan zaljubljenih uz želju da ga provedu uz svoje najdraže osobe, zaključio je predsjednik IDS-a Boris Miletić.

Istarski župan Valter Flego također se na 28. rođendan IDS-a zahvalio svim građankama i građanima koji su se prepoznali u politici IDS-a, odnosno u politici zajedništva, tolerancije, dijaloga, napretka i politici koja opravdava povjerenje građana Istre.

- Zbilja mi je čast biti dio te politike koja je pokazala da zna upravljati najrazvijenijom hrvatskom regijom. Ispred nas je svakako puno izazova, ali u suradnji s građanima, javnim i privatnim sektorom vjerujem da ćemo sve buduće izazove uspješno realizirati.

Izvor: OVDJE

umag  tz umag
5portal     ProBiz - internet i marketing, Umag
Travel Agency Atlas Rabac