PORTAL PRESSUM

Umažanke 'prokockale' pobjedu

Rukomet
2019-11-08 09:22:40

Jedan poznati i priznati trener je izjavio. 'Umag ima najbolju ekipu nakon  Podravka Vegete i Lokomotive, ali, ali nema sedmu i osmu igračicu'.

Očito je i to bio razlog štoi umaške rukometašice nisu iz Čakovca večeras ponijele oba dva boda. Imale su Umažanke u '58 minuti +2 (27-29), ali očito umor donosi i dekoncentraciju koja ih u ovom dijelu prati kroz prvenstvo.

Kroz statistiku je vidljivo da su djevojke Gorana Mrđena samo u prvih šest minuta imale +3, a nakon toga se igralo gol za gol. Imale su i Umažanke +3 u '48 minuti kada je Nataša Miočinović zabila za 21:24, ali nakon toga sve ostalo se igra gol za gol.

Umažanke su imale 14 promašaja, a Zrinkice devet. Golmanice Zrinskog 11 obrana, a Umaške tri obrane. Gledajući sve to, bod je velik kao kuća.

Andrea Pavković "postila" je u prvom poluvremenu sa samo dva gola, ali je zato u drugom zabila još sedam (uz dva promašaja) i bila najbolji strijelac gošći.

Sada Umažanke imaju pet bodova, ali od 7-14 mjesta svi su na okupu tako da za tjedan dana kada u Umagu gostuje Osijek trener Maros može mirno uigravati ekipu.

Franjo Sabo
 
 
 
 
LJESTVICA
 
 

umag  tz umag
5portal     ProBiz - internet i marketing, Umag
Travel Agency Atlas Rabac