PORTAL PRESSUM

Marta Živković Poropat iz Rezidencije Skiper u konkurenciji za najradnika u Hrvatskoj

Umag
2019-11-08 09:12:19

U tijeku je posljednja faza projekta Mali svjetionik čiji je cilj prepoznati najradnika u 2019. i nagraditi ga s čak 100 000 kuna. Od 250 pristiglih prijava u uži izbor je ušlo njih 15, a među njima i kandidatura Marte Živković Poropat iz Rezidencije Skiper u Savudriji.

Marta je voditeljica najvećeg odjela u svojoj tvrtki - odjela hortikulture kojim uspješno upravlja od  2011. godine. Po struci je magistrica krajobrazne arhitekture, a u Rezidenciji Skiper brine o 6,5 ha zelene površine. Vedrog duha i pozitivna, u svom poslu ozbiljna, pedantna i uporna, Marta je sa svojih 17 zaposlenika u posljednjih 8 godina postigla značajne rezultate.

Od organizacije timova obučenih za sve vrste poslova preko vrhunski odrađenih samostalnih krajobraznih projekata do vlastitih patenata poput patenta za podizanje listova palmi, Marta oduševljava svojom svestranošću, stručnošću i predanošću.
 

Glasanje za najradnika traje do 22.11.2019., a za Martu (kandidat broj 9) se može glasovati na sljedeći način:

TELEFONSKO GLASOVANJE NA BROJ 061 5601: nakon zvučnog signala treba pritisnuti broj 9 (cijena poziva iz fiksne mreže 3,75 kn, cijena poziva iz mobilne mreže 5,06 kn)

SMS GLASOVANJE NA BROJ 666 999: potrebno je poslati ključnu riječ KANDIDAT9 (cijena poruke je 3,72 kn).

Svi prihodi idu u fond nagrade za sljedeću godinu.

Dodjela nagrade koja nosi naziv Dr. Dražen Glavaš će se održati 22.11.2019. u Zagrebu.

O projektu Mali svjetionik

·        Organizatori:  Mazars Cinotti d.o.o., Udruga Partner, Tim Kabel d.o.o. i Zaklada Rhema

·        Cilj projekta: skrenuti pozornost na djelatnike koji se u svakodnevnom poslu posebno trude, pokazati da cijenimo zaposlenike i prave vrijednosti i novčano nagraditi osobu koja je svojim trudom dirnula druge

·        Zašto „Mali svjetionik“? ‘Mali’ zato što ne postoji nagrada dovoljno velika da pokrije vrijednost dobrog čovjeka i radnika. ‘Svjetionik’ zato što takvi ljudi poput svjetionika daju nadu i pokazuju put.

·        Kako do nagrade? Od pristiglih kandidatura Mali svjetionik odabire top 15 kandidata. Za njih se može glasovati do 22.11.2019. putem telefona ili SMS-a. Pobjednik će primiti nagradu u iznosu od 100 000 kn, drugoplasirani 10 000 kn, a trećeplasirani 5 000 kn.

·        Zašto se nagrada zove dr. Dražen Glavaš? Dr. Dražen Glavaš je bio poznati predavač, glavni organizator The Global Leadership Summita u Hrvatskoj i predavač na sveučilištu Vern koji je tijekom svoga života promicao i čvrsto se držao vrijednosti koje promiče projekt Mali svjetionik.

 

Nikolina Černeka
Voditelj ureda Uprave / Headquarters Office Manager

umag  tz umag
5portal     ProBiz - internet i marketing, Umag
Travel Agency Atlas Rabac