PORTAL PRESSUM

Protiv Žminja bez kalkulacija

Nogomet
2017-11-12 09:48:12

Vrlo važna utakmica odigrat će se danas u Umagu između Umag Mladosti i ekipe Žminja. Utakmica je to za posljednji bijeg iz opasne zone. Umažani kao i Valbandon '72 imaju sedam bodova i dijele one dvije opasne pozicije na ljestvici, dok Žminjci imaju četiri boda više tako da i u slučaju poraza zadržavaju svoju poziciju na osmom mjestu.

S obzirom na to da Valbandon danas igra s "fenjerašem" Velim Vrhom i očekivati je da će u toj utakmici pobijediti Umažanima ne preostaje ništa drugo osim pobjede da ne bi pali još jedno mjesto niže.

U dosadašnjem dijelu natjecanja umaški nogometaši su pokazali da imaju znanje za puno bolji plasman. Igrajući protiv momčadi iz gornjeg dijela ljestvice bili su tu negdje. Ono što je već očito, to je nedostatak jednog kvalitetnog strijelca koji bi realizirao sav trud koji postignu u polju.

Druga stvar koja čudi je da se ne poseže za igračima iz juniorske momčadi koji tresu mreže (braća Manić, Jan Legović, Antoni Šiljeg). Jedini koji je na dispoziciju obiju momčadi je Domagoj Črnec i povremeno Antoni Šiljeg.

Danas će Bojan Barić trener Umažana morati biti vrlo mudar u postavljanju taktike za utakmicu u kojoj kiksa ne bi smjelo biti.

Utakmica NK Umag Mladost - NK Žminj igra se u Stella Marisu na terenu br. 4 s početkom u 14:00 sati.

Franjo Sabo

RASPORED UTAKMICA 10. KOLA:LJESTVICA:SLJEDEĆE 11. KOLO: